3D vizualizacijų post-produkcija, Adobe Photoshop ir V-Ray Next sprendimais
top of page

3D vizualizacijų post-produkcija, Adobe Photoshop ir V-Ray Next sprendimais

Updated: Apr 8, 2021

Ar žinote, jog kuriamo 3D interjero ir eksterjero vizualizavimo ir koregavimo darbų laiką galima sutrumpinti net iki 50 procentų? O, kad neišgavus reikiamos kuriamo vaizdo nuotaikos, ją įvesti galima nė negrįžtant prie vizualizavimo ir render‘inimo procesų? Na, o kaip to galima pasiekti atsakymas yra paprastas. Jūsų darbo eigoje tiesiog turėtų atsirasti papildomas etapas, vadinamas post-produkcija, kuriai atlikti  Jums prireiks įgūdžių, reikalingų darbui „Adobe Photoshop“ sprendimu.


Daugiau apie tai kas yra post-produkcija, kaip ji atliekama bei kaip atliekant post-produkcijos darbus yra panaudojami „V-Ray“ sluoksniai, gauti kartu su galutiniu render‘iu, kviečiame sužinoti peržiūrint mūsų organizuoto webinar‘o „3D vizualizacijų post-produkcija, „Adobe Photoshop“ ir „V-Ray Next“ sprendimais“ įrašą.  Video įraše taip pat pamatysite mūsų mokymų instruktoriaus demonstruotas apšvietimo ir šešėlių korekcijų galimybes bei kaip yra sukuriamas gylio efektas, naudojant „ZDepth“ sluoksnį.



Webinar‘as puiki proga užduoti rūpimus klausimus ir gauti atsakymus, nesugaištant vėliau daug laiko ieškant informacijos internete. Tačiau, jei webinar‘ą praleidote, o peržiūrėjus jo įrašą iškilo klausimų, susisiekite su mumis telefonu +370 655 93439 arba el. paštu mokymai@cgiscience.lt ir mes mielai į juos atsakysime.

bottom of page