SketchUp interjero realaus laiko vizualizavimas Unreal Engine sprendimu
top of page

SketchUp interjero realaus laiko vizualizavimas Unreal Engine sprendimu

Updated: Apr 8, 2021

„SketchUp Pro“ programinė įranga, kuri taip dažnai linksniuojama interjero dizainerių, tampa vis populiaresnė. Su „SketchUp Pro“ ir „LayOut“ pagalba yra sukuriami įvairūs privatūs ir komerciniai interjerai bei jų brėžiniai. Klientai neretai jau sukurtą savo svajonių interjerą nori pamatyti ne tik brėžinių pavidale, bet ir kaip 3D vizualizaciją, virtualų turą ar net video pristatymą. Tačiau dažnai interjero dizaineriai virtualaus turo ir video pristatymų nesiima kurti, nes nežino, jog naudojant pažangiausias „Unreal Engine“ technologijas galima norimus rezultatus gauti per gana trumpą laiką bei pakankamai nesudėtingai.


Kaip veikia „Unreal Engine“ ir kokių rezultatų galime tikėtis, kalbėjome ir praktiškai išbandėme liepos 2 ir 3 dienomis vykusiame workshop‘e – „SketchUp interjero realaus laiko vizualizavimas Unreal Engine sprendimu“.


Pirmą workshop‘o dieną praktiškai išbandėme ir aptarėme:

• „SketchUp“ interjero projektą.

• kas yra „Datasmith“ technologiją.

• kas yra „Unreal Engine“ ir kaip vyksta projekto perkėlimas į jį.



Antrą workshop‘o dieną praktiškai išmėginome ir aptarėme:

• kas yra realaus laiko vizualizavimas.

• universalių medžiagų naudojimą „Unreal Engine“ sprendime.

• kaip galima greitai gauti aukštos raiškos vizualizacijas.

• kaip kuriamas video pristatymas.



Dalį workshop‘o dalyvių klausimų atsakėme iškart, kitą nemažą dalį atsakymų į klausimus išsiuntėme el. paštu. Jei liko neatsakytų klausimų ar iškilo naujų, susisiekite su mumis el. paštu mokymai@cgiscience.lt arba telefonu +370 655 93439 ir mes mielai į juos atsakysime.


Organizuodami šį workshop‘ą siekėme supažindinti Jus su naujomis galimybėmis, šiuo metu itin populiarėjančiomis užsienyje, ne tik kurti architektūrines / interjero 3D vizualizacijas kitaip, bet ir galimybe kurti video pristatymus / turus, kurie padėtų Jūsų klientams apžiūrėti būsimą būstą ar biurą kai jo fiziškai dar nėra arba jį pasiekti nėra galimybių. Suprantame, kad ne taip paprasta tas naujoves įvesti į savo darbo eigas, tačiau tikime, kad daugėjant informacijai ši nauja technologija taps ir Jūsų darbo eigos dalimi.

bottom of page