SketchUp projektų vizualizavimas naudojant V-Ray ir Unreal Engine
top of page

SketchUp projektų vizualizavimas naudojant V-Ray ir Unreal Engine

Updated: May 23, 2022

„SketchUp Pro“ ir „V-Ray“ – puikus pasirinkimas, kai norima pakankamai nesudėtingai ir greitai sukurti architektūros ar interjero 3D vizualizaciją. „SketchUp Pro“ yra nesudėtingas, tačiau labai efektyvus ir plačiai panaudojamas sprendimas. O „V-Ray“ yra ne tik modernus ir greitas, bet kartu patikimas ir intuityvus. Būtent dėl šių savybių šį programinių įrangų tandemą savo darbo eigose naudoja daugelis interjerus / eksterjerus kuriančių specialistų.


Tačiau kaip technologijoms sparčiai tobulėjant, jog kartais susipažinti su visomis naujovėmis sunku ir besuspėti, taip panašiai greitai auga ir užsakovų reikalavimai. Ir nors kai kuriems atrodo, jog dar tik neseniai atrodo pakako būsimo namo, kotedžo ar kito statinio 2D projekto pristatymo, tai dabar visiškai įprasta rengti 3D projektų pristatymus. Tačiau pamažu reikalavimai kyla vis aukščiau ir jau neretai tenka išgirsti klausimų: "Ar galite parengti 360° vizualizacijas?“ bei „Ar kuriate virtualios realybės turus?“. 


Jei ir Jūsų klientai užduoda Jums tokius ir panašius klausimus, tuomet atėjo laikas praplėsti savo įprastą darbo eigą ir į ją įtraukti tokį sprendimą, kaip „Unreal Engine“. Jums tai visiškai nauja? Tuomet kviečiame žiūrėti mūsų webinar‘o „SketchUp Pro“ projektų vizualizavimas naudojant „V-Ray for SketchUp“ ir „Unreal Engine““ įrašą ir susipažinti su naująja „Datasmith“ technologija, kuri leidžia „SketchUp Pro“ projektą su visais modeliais perkelti vos keliais paspaudimais į „Unreal Engine“, kur apšvietimą, medžiagas ir video galėsite kurti ir redaguoti realiu laiku. Čia taip pat daugiau sužinosite apie vieną pažangiausių vizualizavimo sprendimų „V-Ray for SketchUp“, kuris yra ne tik patogus naudoti, bet juo galima pasiekti itin puikių rezultatų. O kadangi apšvietimas „V-Ray“ yra fiziškai tikslus, juo galima išgauti labai realistiškus vaizdus, tarp jų ir 360° panoraminius vaizdus.



Webinar‘as puiki proga užduoti rūpimus klausimus ir gauti atsakymus, nesugaištant vėliau daug laiko ieškant informacijos internete. Tačiau, jei webinar‘ą praleidote, o peržiūrėjus jo įrašą iškilo klausimų, susisiekite su mumis telefonu +370 655 93439 arba el. paštu mokymai@cgiscience.lt ir mes mielai į juos atsakysime.

bottom of page