V-Ray Next for SketchUp – Apšvietimo technologijos
top of page

V-Ray Next for SketchUp – Apšvietimo technologijos

Updated: Apr 8, 2021

Mūsų mokymų dalyviai, besimokantys vizualizuoti savo projektus „V-Ray for SketchUp“ įrankiais, dažniausiai daugiausiai klausimų, be realistinių medžiagų kūrimo temos, užduoda apšvietimo tema. Nes būtent tinkamas apšvietimas ne tik užpildo darbo sceną šviesomis, bet ir padeda išgauti reikiamą nuotaiką, išryškinti scenoje esančių objektų medžiagiškumą. O netinkamas šviesos panaudojimas gali sumažinti vizualizacijos patrauklumą, sumenkinti kruopščiai ruoštas scenos objektų medžiagas, taip sugadinant net gražiausią darbą.


Tikime, jog vizualizacijos apšvietimo tema aktuali ne tik mūsų mokymų dalyviams, bet ir daugeliui kitų, kurie tik pradeda savo kelią 3D interjero ar eksterjero vizualizacijų kūrime. Todėl dalinamės mūsų mokymo centro CGISCIENCE (anksčiau žinomo, kaip STUDIO KIBITZ) rengto webinar‘o – „V-Ray Next for SketchUp – Apšvietimo technologijos“ , kurio metu aptarėme tokias temas, kaip:  „V-Ray Next“ apšvietimo šaltiniai; „Dome Light“ ir HDRI sprendimas; „IES lights“ – realistiška apšvietimo forma; „Plane light“ – papildomas apšvietimas, įrašu.



Webinar‘as puiki proga užduoti rūpimus klausimus ir gauti atsakymus, nesugaištant vėliau daug laiko ieškant informacijos internete. Tačiau, jei webinar‘e dalyvauti neteko, o peržiūrėjus jo įrašą iškilo klausimų, susisiekite su mumis telefonu +370 655 93439 arba el. paštu mokymai@cgiscience.lt ir mes mielai į juos atsakysime.

bottom of page