V-Ray Next for SketchUp – Realistiškų medžiagų kūrimas
top of page

V-Ray Next for SketchUp – Realistiškų medžiagų kūrimas

Updated: Apr 8, 2021

Jei Jūs esate pradedantis specializuotų programinių įrangų „SketchUp Pro“ ir „V-Ray Next for SketchUp“ naudotojas, tuomet ko gero kaip ir daugelis, kuriančiųjų šiais sprendimais 3D interjero ir / ar eksterjero vizualizacijas, susidūrėte su tokia problema, kaip realistiškų medžiagų sukūrimas.


Vizualizacijos kūrimo darbo eigoje naudojantiems būtent „V-Ray Next“ sprendimą, mūsų komanda rekomenduotų naudoti „texture maps“. Kas tai yra ir kaip tai panaudoti savo darbo eigoje plačiau pasakojome ir rodėme mūsų organizuoto webinar‘o „V-Ray Next for SketchUp – Realistiškų medžiagų kūrimas“ metu, kurio įrašu ir dalinamės.



Nuotolinio tiesioginio renginio metu nagrinėjome medžiagų kūrimo darbo eigą, susidedančią iš „SketchUp Pro“ ir naujausios „V-Ray Next for SketchUp“ versijos, kuri jau turi atnaujintą medžiagų redaktorių. Webinar‘o metu taip pat aptarėme ir galimą medžiagų kūrimo techniką bei metodiką, kuri veikia ne tik „V-Ray Next“, tačiau ir kituose vizualizavimo sprendimuose.


Webinar‘as puiki proga užduoti rūpimus klausimus ir gauti atsakymus, nesugaištant vėliau daug laiko ieškant informacijos internete. Tačiau, jei webinar‘e dalyvauti neteko, o peržiūrėjus jo įrašą iškilo klausimų, susisiekite su mumis telefonu +370 655 93439 arba el. paštu mokymai@cgiscience.lt ir mes mielai į juos atsakysime.

bottom of page