Ką įdomaus rasite naujausioje „V-Ray 5 for Maya“ versijoje?
top of page

Ką įdomaus rasite naujausioje „V-Ray 5 for Maya“ versijoje?

Updated: Apr 8, 2021

Dar vasaros pradžioje sulaukus „V-Ray 5 for Maya“ beta versijos, visi dirbantys „Autodesk Maya“ ir „V-Ray“ sprendimais nekantriai laukė kada gi pasirodys pilna „V-Ray 5 for Maya“ versija ir bus galima sklandžiai naudotis visomis naujovėmis. Tai gi, ką naujo rasite, šių 2020 metų rugpjūčio pradžioje, pasirodžiusioje jau pilnoje „V-Ray 5 for Maya“ versijoje?



Vienas iš pagrindinių atnaujinimų, atsiradusių naujausioje „V-Ray 5 for Maya“ versijoje yra galimybės koreguoti apšvietimą ir paruošti skirtingus šviesų scenarijus iš vieno render‘io. O kartu atnaujinus ir „V-Ray Frame Buffer“ funkcionalumą, dabar pasirinktus šviesios šaltinius galima pasikoreguoti su naujais įrankiais jau esant net ir post-produkcijos etape.


Kalbant apie post-produkciją, tai čia, kaip ir naujausioje „V-Ray 5 for 3ds Max“ versijoje, jau rasite integruotus post-produkcijos atlikimo įrankius, kuriais galėsite atlikti ir reikiamas spalvų korekcijas.


Patogesniam „V-Ray“ medžiagų kūrimo procesui atlikti, taip pat buvo atnaujintos ir medžiagos, kurios turi medžiagų šablonus. Tai reiškia, kad nuo šiol medžiagas galima bus kurti ne darant tai nuo pradžių, o išsirenkant norimos medžiagos tipą ir ją tiesiog pasikoreguojant pagal save. O sukurtas įvairias medžiagas, dėka naujojo funkcionalumo, galima atsitiktiniu būdu priskirti daugybei objektų.


Plačiau apie visas šias „V-Ray 5 for Maya“ naujas funkcijas bei kitas naujoves pasakojome lapkričio 5 dieną vykusiame webinar‘e – „Ką įdomaus rasite naujausioje „V-Ray 5 for Maya“ versijoje?“, kurio įrašu dalinamės žemiau esančioje nuorodoje.



Webinar‘as puiki proga užduoti rūpimus klausimus ir gauti atsakymus, negaištant vėliau savo laiko ieškant informacijos internete. Tačiau, jei webinar‘ą praleidote, o peržiūrėjus jo įrašą iškilo klausimų, susisiekite su mumis telefonu +370 655 93439 arba el. paštu mokymai@cgiscience.lt ir mes mielai į juos atsakysime.

bottom of page