„V-Ray 5 for 3ds Max“ – naujos vizualizavimo galimybės
top of page

„V-Ray 5 for 3ds Max“ – naujos vizualizavimo galimybės

Updated: Apr 8, 2021

Dar 2020- ųjų metų vasaros pradžioje „Autodesk 3ds Max“ produkto naudotojai sulaukė puikaus ir didelio vizualizavimo sprendimo „V-Ray for 3ds Max“ atnaujinimo. Ir šį kartą tai buvo ne atliktas esamos programinės įrangos versijos atnaujinimas, o naujos „V-Ray“ versijos – „V-Ray 5 for 3ds Max“ pristatymas. Todėl buvo labai įdomu sužinoti ką naujo čia rasime. Ir reikia pasakyti – „Chaos Group“ mus tikrai maloniai nustebino!



Naujojoje V-Ray 5 for 3ds Max versijoje radome tai, ko, mūsų manymu, visi laukėm jau ne vienoje ankstesnėje V-Ray versijoje. Ir šį kartą kalba sukasi ne tik apie įrankių atnaujinimą ar greitesnį vizualizavimo procesą, bet apie visiškai naujų įrankių atsiradimą.


Kokie tai įrankiai, kaip jie keičia arba gali pakeisti esamą vizualizavimo darbo eigą kalbėjome ir rodėme mūsų organizuotame dviejų dienų workshop‘e – „V-Ray 5 for 3ds Max – naujos vizualizavimo galimybės“.


Pirmąją workshop‘o dieną kalbėjome apie V-Ray 5 scenos paruošimą 3ds Max projekto vizualizavimui. Aptarėme naujasias V-Ray 5 medžiagiškumo bei V-Ray 5 apšvietimo galimybes ir jų svarbą projektui.



Antrąją workshop‘o dieną susipažinome su pagrindiniais medžiagų kūrimo principais ir kūrėme V-Ray medžiagas. Apžiūrėjome naująją V-Ray 5 for 3ds Max medžiagų biblioteką ir aptarėme vieną didžiausių V-Ray 5 for 3ds Max naujovių – post-produkcijos atlikimą V-Ray 5 aplinkoje.



Kviečiame naujuosius V-Ray 5 for 3ds Max vizualizavimo sprendimo įrankius ir funkcijas išbandyti savarankiškai ir tuos, kurie CGISCIENCE (anksčiau žinomo kaip STUDIO KIBITZ) mokymų instruktoriaus vestame workshop‘e dalyvauti negalėjo. Šioje V-Ray 5 for 3ds Max versijoje tikrai atrasite sau naudingų, kasdieninius darbus palengvinančių ir procesus pagreitinančių dalykų. O iškilus klausimams, mielai į juos atsakysime susisiekus su mumis el. paštu mokymai@cgiscience.lt arba telefonu +370 655 93439.

bottom of page